Capri bukser

Capri – det første sommertegnet fra LauRie. Med en lengde over eller under kneet forener disse populære buksene vår og sommer på aller beste vis. Tidløs Denim, Casual Twill og Classic Bengaline sørger for at du er sommer-chic hver time av hver dag. Capribuksene fra LauRie er tilgjengelige som 5-pocket-jeans eller med elastisk linning, i flere flatterende farger.
 • kr 949,00 kr 379,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 999,00 kr 399,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 899,00 kr 359,60
  Siste sjanse -60%

Capri

Beskrivelse

Passform

Capribukser kjennetegnes ved bukselengden, som stopper et lite stykke under kneet. Capribukser kan derfor sies å være halvlange, og kalles også for 3/4-lange bukser. Hos LauRie finner du et stort utvalg av capribukser til kvinner, helt i tråd med den nyeste moten og med perfekt passform. Vi gjør det til en dyd å skape bukser som passer til alle kvinnekropper, slik at enhver kvinne kan iføre seg bukser som verken strammer eller er ubehagelige å gå med. Vi tilbyr derfor capribukser i alle passformer, slik at du kan finne den helt riktige størrelsen til din kropp og dine kvinnelige former.
shorts

Kvalitet

LauRies capribukser finnes i atskillige farger, materialer og passformer – uansett om du er på utkikk etter luftige capribukser til sommerantrekket eller elegante, halvlange bukser til pent bruk, finner du et par som passer. Du finner altså capribukser til enhver anledning hos LauRie. Vi fornyer sortimentet vårt med to nye kolleksjoner hvert år, slik at utvalget av capribukser ikke bare har perfekt passform, men også følger tidens trender og klesmoter.

Nyeste trender

Hos LauRie finner du derfor damecapribukser som utstråler både eleganse, klassisk stil og de nyeste trendene. Utforsk siden og utvid din garderobe med et par kule capribukser som har behagelig passform og passer til din kvinnekropp. Den halvlange buksen har vært på motelisten i mange år og vil neppe forsvinne med det første.