Capri bukser

With a length hitting just below the knees, capri trousers are a timeless favourite – and not without reason. These everyday classics are available in a number of colours and nuances and can be worn on most occasions, as long as they’re styled correctly. At LauRie, we offer capri trousers in a classic 5-pocket design or with an elasticated waistband. Choose between classic denim, casual twill or soft bengaline.
 • kr 899,00 kr 359,60
  Siste sjanse -60%
  Fri frakt!
 • kr 899,00 kr 359,60
  Siste sjanse -60%
  Fri frakt!
 • kr 1.199,00 kr 479,60
  Siste sjanse -60%
  Fri frakt!
 • kr 899,00 kr 359,60
  Siste sjanse -60%
  Fri frakt!
 • kr 999,00 kr 399,60
  Siste sjanse -60%
  Fri frakt!
 • kr 749,00 kr 299,60
  Siste sjanse -60%
  Fri frakt!

Capri

Beskrivelse

Ingen sommer uten capri

Capri-bukser er en av de få klassikerne, som kommer igjen sommer etter sommer. Vi har et bredt utvalg av sesongen capri-bukser med stor variasjon i modeller, farger og silhuetter. Uansett hvilken stil du har, har du her muligheten til å finne et par som passer perfekt til deg og din smak. Mulighetene for å være sommerchic er mange hos LauRie.
shorts

It's got to feel right

Visste du at vi over de siste 30 årene har spesialisert oss i de perfekte passformene? Det betyr at vi i dag kan sikre deg den ultimate komfort når det kommer til bukser. Med ni forskjellige silhuetter, adskillige bukselengder og størrelser fra 32 til 56, tør vi å si at det finnes minst ett par LauRie-bukser som vil passe deg perfekt. Det gjelder selvfølgelig også våre capri-bukser. La deg inspirere av capri-bukser fra LauRIe, og gå på oppdagelse i vårt utvalg her.

Slutt på kleskrise

Det skal være slutt på tøykriser, stilforvirring og dyre feilkjøp. Kjenn favorittene dine og bygg opp en komfortabel basisgarderobe, som avspeiler nettopp din personlige stil. En velfungerende basisgarderobe består av produkter som holder i flere sesonger, og som enkelt kan kombineres med de nyeste trends. Vi går derfor aldri tom for gode basis styles. Modellene er tidløse og fargene simple, hvilket forlenger våre kolleksjoners levetid.