Cropped bukser

Cropped bukser, også kalt 7/8-bukser, har blitt en sikker klassiker i garderoben. Den korte favoritten er enkel å style og kan brukes til alle anledninger. Lengden på våre cropped bukser kan variere fra modell til modell, så du kan finne et par som passer din beinlengde - uansett høyde. Velg dine favoritter og gjør dem til en del av din basisgardrobe. LauRie tilbyr cropped bukser i flere silhuetter.
  • kr 1.099,00 kr 439,60
    Siste sjanse -60%
  • kr 1.149,00 kr 459,60
    Siste sjanse -60%

Croppede bukser

En allsidig luksus

Er det for varmt til å ha på langbukser, men for kaldt til å gå med shorts? Eller syntes du det kan være vanskelig å finne den rette bukselengden fordi du er lavere eller høyere? LauRie sine Cropped bukser til damer er en allsidig bukse som kan brukes på utallige måter, og er skapt til alle kvinners passformer da størrelsene går fra str. 32 – 56. Hvis du har korte ben, så er våre cropped bukser perfekte til deg som ønsker en lang bukse. Har du lange ben, så er den perfekt til deg som ønsker å få luftet anklene.

It´s got to feel right

Hos LauRie har vi gjennom de siste 30 årene spesialisert oss på å skape perfekte passformer til deg, da komfort er en viktig del av vårt design. Vi har også tenkt på bærekraftighet i utviklingen av alle våre klær, og i 2016 ble vi som det første kvinnelige merket OEKO-TEX®-sertifisert, så du ikke behøver å bekymre deg for helseskadelige stoffer når du har på våre klær, noe som selvfølgelig også gjelder våre cropped bukser.

Sesong