FAQ

Når blir ordren min levert?
Alle ordre sendes fra Danmark, og leveringstiden avhenger av hvilket land du bestiller fra. Du kan forvente å få varene dine levert innen 2-5 arbeidsdager.
Hvem leverer ordren min?
Fra Danmark sender vi med GLS. Når pakken har kommet til Norge er det Bring som står for leveringen.
Hvordan returnerer jeg en ordre?
Kontakt oss på kundeservice@laurie.no eller på telefon +47 81 50 37 17.
Returadressen er:
LauRie Norge A/S
Postboks 19
4855 Froland
Koster det noe å returnere en vare?
Ja, når du returnerer en vare må du betale for frakten tilbake til oss. Prisen avhenger av hvilken leveringsmetode du velger.
Hvordan foregår tilbakebetaling av en vare som er returnert?
Når vi har mottatt returvaren og registrert den på lageret vårt, skjer det automatisk en tilbakebetaling for den varen/de varene du har returnert. Avhengig av betalingsmetoden og kortleverandøren din, kan det ta et par dager før du ser tilbakebetalingen på bankkontoen din.
Det er noe galt med varen min.
Kontakt oss på kundeservice@laurie.no eller på telefon: +47 81 50 37 17, så finner vi en løsning :-)
Hvordan finner jeg ut hvilken passform jeg burde bruke?
Les mer i vår passformguide her.
Hvordan finner jeg ut hvilken størrelse jeg burde bruke?
Les mer i vår størrelsesguide her
Jeg har ikke mottatt en ordrebekreftelse.

Noen ganger kan bekreftelsesmailen bli forsinket, så dersom du ikke har mottatt den med det samme, ber vi deg om å vente i minst en halvtime og sjekke igjen. Noen ganger kan e-poster havne i søppelposten, så det kan være lurt å sjekke her også.

Hvis du fortsatt ikke har mottatt en ordrebekreftelse, kan vi sjekke om ordren din har gått gjennom. Kontakt oss på kundeservice@laurie.no eller på telefon +47 81 50 37 17 så kan vi se nærmere på det.

Øko-Tex – hva betyr det?

Øko-Tex er verdens mest utbredte helsesertifikat. Det betyr at du er sikret at klær fra LauRie ikke er produsert ved bruk av helseskadelige kjemikalier, og at alle leddene i produksjonsprosessen har blitt sjekket av en uavhengig tredjepart.

Øko-Tex stiller strenge sertifiseringskrav, og det er ikke bare selve tekstilene som er sertifisert hos LauRie, det er også alt fra glidelåser til knapper. Det er svært viktig for oss å sørge for at vi ikke produserer klær som er helseskadelige for kundene våre. Les mer om Øko-Tex her