Jeans

Jeans er alltid på moten. Det er kun fantasien som setter grenser for når du kan bruke denne hverdagshelten. Jeans er og blir derfor en sikker vinner – om modellene er gamle kjenninger eller helt nye favoritter. LauRie tilbyr et stort utvalg av jeans. Velg mellom jeans fra LauRie i et ukomplisert design med fem lommer, eller med en komfortabel, elastisk midje.
  • kr 999,00 kr 399,60
    Siste sjanse -60%

Jeans

En tidløs klassiker

Jeansene fra LauRie er tidløse klassikere, som kommer i alle silhuetter med en alltid perfekt passform. Enten det er vår Slim modell, Regular eller Relaxed passform, eller en helt annen, så er det en form til enhver smak. Med et utvalg av størrelser på våre jeans fra str. 32-56, har LauRie designet jeans etter alle kvinners kroppstyper, så du kan se flott ut i et par behagelige jeans. En god og komfortabel jeans skal være på plass i enhver kvinnes garderobe, og en fin jeans kan brukes til både hverdag og fest med en flott bluse til, og kanskje også noen hæler.

Bærekraftighet

I alle LauRie sine jeans, og alle våre andre klesplagg, er det ingen skadelige kjemikalier, som er et resultat av at vi er det første kvinnelige merket i Danmark som ble OEKO-TEX®-sertifisert i 2016. Du finner derfor ingen allergifremkallende kjemikalier i våre jeans til kvinner, eller i noen andre klesplagg fra oss. Så du trenger ikke å bekymre deg for noe når du bruker våre klær.

Finn de perfekte jeans

Hos LauRie kan du få jeans i ni forskjellige silhuetter og i størrelser fra 32-56. Våre jeans er skapt med den perfekte passformen i bakhodet. Passform er nemlig et nøkkelord når du skal finne dine nye favorittjeans. Dine nye jeans skal sitte som de skal, og vi garanterer derfor stor bevegelighet og komfort. Vi tilbyr jeans med forskjellige lengder, så du alltid kan finne et par jeans som passer din benlengde, uansett høyde. Trenger du hjelp til å finne de perfekte jeans, kan du alltid lese mer om våre silhuetter og vår guide her