Jeans

Jeans – verdens mest populære plagg og elsket av kvinner i alle aldre. Alltid på moten og så tidløs at det kun er fantasien som setter grenser for hvordan og når den kan brukes. Det store utvalget holdbare stretchjeans av høy kvalitet fra LauRie gir deg en ultimat følelse av komfort og velvære. Jeans fra LauRie er tilgjengelige som 5-pocket-jeans med elastisk linning, og i mange varianter, lengder og silhuetter.
  • kr 1.299,00 kr 519,60
    Siste sjanse -60%
  • kr 1.199,00 kr 479,60
    Siste sjanse -60%
  • kr 1.199,00 kr 479,60
    Siste sjanse -60%

Jeans

Beskrivelse

Passform

Jeans, eller dongeribukser, er laget av et slitesterkt denimstoff og fås i all verdens farger, mønstre og former. Hos LauRie finner du en lang rekke stilige jeans til kvinner, som ikke bare følger motebildets nyeste trender, men som også har perfekte passformer til kvinnekroppen – uavhengig av størrelse og figur. LauRie hyller kvinnekroppen og alle dens former, og det avspeiles i vårt store utvalg av jeanspassformer. Utover det er våre dongeribukser til kvinner laget av ekte materialer og uten kjemikalier, noe som gjør dem både økologiske, bærekraftige og veldig miljøvennlige.

Fashion trends

LauRies jeans fås i alt fra slim fit, skinny fit og straight fit til loose fit jeans, bootcut jeans og jeans med stretch. Du kan dessuten få dem med både høyt og lavt liv, slik at du kan velge jeans etter dine egne preferanser, også når det gjelder midjepassform. Vi fører damejeans i alle nyanser – fra belagte jeans, skinnende jeans, skinn-jeans og jeans med mønster, til jeans med blomster, prikker og striper. Hos LauRie finner du til og med jeans med diverse utsmykninger som vil gi et personlig preg til antrekket ditt. Du kan for eksempel velge mellom jeans med knapper på skrå eller blonder samt jeans med glidelås bak og på bena.

Sesong

Alle våre jeans har god passform og avspeiler den aktuelle sesongens klesmote. Vi fornyer sortimentet vårt med to nye kolleksjoner hvert år, slik at du alltid kan finne jeans til damer i de mest trendy fargene, formene og utsmykningene. Utvid garderoben din med et par stilfulle jeans fra LauRie, som både har optimal passform og reflekterer de nyeste trendene.