Jeans

Jeans er alltid på moten. Det er kun fantasien som setter grensene for når du kan hoppe i hverdagshelten. Jeans er og blir derfor en sikker vinner – om modellene er gamle kjenninger eller helt nye favoritter. LauRie tilbyr et stort utvalg av jeans. Velg mellom jeans fra LauRie med et ukomplisert 5-pocket design eller komfortabel elastisk linning.
 • kr 1.649,00 kr 659,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 1.649,00 kr 659,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 999,00 kr 699,30
  Spar 30%
 • kr 1.099,00 kr 439,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 1.149,00 kr 459,60
  Siste sjanse -60%

Jeans

Beskrivelse

Klassiker i klesskapet

Jeans, også kalt denim jeans og cowboybukser, er en klassiker. Den populære bekledningsgjenstanden er fremstillet av det slitesterke bomullsmateriale denim og fås i alle verdens farger, nyanser og kvaliteter. Hos LauRie finner du en lang rekke moderne jeans til kvinner. Vi tilbyr jeans i forskjellige snitt og silhuetter. Jeans er alltid på moten, og vi har uten tvil de jeans som vil være en klassiker i klesskapet ditt de neste mange år. Utforsk vårt utvalg av jeans her.

Bære-kraftige jeans

Produksjonen av jeans er en av de største miljøsynderne. De skyldes blant annet at det blir brukt store mengder kjemikalier og sprøytemidler, som siver ned i jorden eller ut i elver og drikkevann, når denimstoffet fargers. Hos LauRie vil vi passe godt på deg og miljøet. Derfor produserer vi våre skjønne jeans helt uten bruk av helseskadelige kjemikalier. Det er godt for deg, de menneskene som har produsert klærne og for planeten vår. LauRie arbeider alltid for å bli bedre og flere av våre jeans fås derfor også i økologisk bomull, så du kan unne deg selv med ekstra god samvittighet.

Finn de perfekte jeans

Hos LauRie kan du få jeans i ni forskjellige silhuetter og i størrelser fra 32-56. Våre jeans er skapt med den perfekte passformen i bakhodet. Passform er nemlig et nøkkelord når du skal finne dine nye favorittjeans. Dine nye jeans skal sitte som de skal, og vi garanterer derfor stor bevegelighet og komfort. Vi tilbyr jeans med forskjellige lengder, så du alltid kan finne et par jeans som passer din benlengde, uansett høyde. Trenger du hjelp til å finne de perfekte jeans, kan du alltid lese mer om våre silhuetter og vår guide her