Magic Slim jeans

Våre populære Magic Slim jeans er utstyrt med innvendige søm, som fikserer buksens front ved lommene. Det sikrer en komplimenterende fasong, som løfter både mage og bak uten å stramme. Du er derfor sikret stor bevegelighet og komfort med Magic Slim jeans. LauRies Magic Slim teknologi er patentert, og vi tilbyr et bredt utvalg av Magic Slim jeans i forskjellige farger, lengder og silhuetter.
  • kr 1.399,00 kr 559,60
    Siste sjanse -60%

Magic Slim

Patentert teknologi

Magic Slim er en patentert teknologi, som fikserer buksens front ved lommene, hvilket sikrer en komplimenterende fasong uten å stramme. LauRies omhyggelige tilgang til passform ble startskuddet til utviklingen av teknologien. Det tok oss et helt år fra vi sto med ideen, til det ferdige produktet, da intet ble overlatt til tilfeldighetene. Det betyr at du i dag er sikret Magic Slim bukser, som fremhever dine beste sider. Gå på oppdagelse i vårt utvalg av Magic Slim jeans her
shorts

Trender i tiden

Hvert år fornyer vi vårt sortiment med to nye tøykolleksjoner, som er inspirert av den aktuelle sesong og tidens trender når det kommer til design, farger og materialvalg. Kolleksjonene forender mote og komfort og kan alltid mikses på kryss og tvers, så det er plass til å utfolde den du er og din personlige stil. Selv om LauRie avspeiler trender i tiden, er målet vårt at minst 60% av våre tøykolleksjoner ikke er sesongbetont, så du kan bruke klærne om og om igjen.

Natur