LauRie

LauRie er bærekraftig mote uten helseskadelige stoffer. Med mer enn 30 års erfaring har LauRie lang tradisjon for å tilby komfortable og meningsfulle klær til kvalitetsbevisste kvinner.

Med inspirasjon fra internasjonale motetrender utvikler vi hver sesong en ny og spennende kolleksjon bestående av fine overdeler, hvor hvert produkt utvikles med unike særpreg, samt bukser laget med fokus på de nyeste materialene og designene. Alle produktene blir til med omhu og et stort fokus på komfort, da vi mener at langtidsholdbare produkter fortjener nøye overveid design.

Det er ikke noe LauRie uten basisbukser. Vi er derfor veldig stolte av å kunne presentere Nord-Europas største utvalg av basisbukser. Vi føler oss overbeviste om at vi, med størrelser fra 32-56, seks forskjellige silhuetter og mange forskjellige lengder og materialer, har minst et par LauRie-bukser til enhver kvinne.

It’s got to feel right

Siden vi ble grunnlagt i 1987 har vårt mantra vært "It's got to feel right". Med det mener vi at klærne våre skal være behagelige å ha på, og at alt vi gjør skal føles riktig. Det gjelder spesielt tilnærmingen vår til leverandører, kunder, kollegaer og sist men ikke minst, til omverdenen og miljøet - mantraet er like viktig i alle aspekter av virksomheten vår.

I dag er LauRie et nøye utvalgt merke blant mer enn 1200 detaljhandlere og stormagasiner i mer enn 20 land.

LauRie er designet i Danmark, produsert i Europa og elsket av kvinner verden over - velkommen til LauRie.

Miljøvenligpakning