Overdeler

LauRie er kjent for skjønne bukser, men det er kun fordi du ikke har prøvd våre fantastiske overdeler. Enda. LauRie har et stort sortiment av flatterende overdeler. Alt fra klassiske skjorter, moderne T-skjorter, festlige bluser til myke topper. Den gode passformen står i sentrum, og du kan derfor finne en overdel som passer nettopp deg, uansett fasong og størrelse.
 • kr 707,00 kr 282,80
  Siste sjanse -60%
 • kr 799,00 kr 319,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 1.199,00 kr 479,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 549,00 kr 219,60
  Siste sjanse -60%
 • kr 1.149,00 kr 459,60
  Siste sjanse -60%

Overdeler

Overdeler til alle begivenheter

LauRie sine overdeler til kvinner består av tidløse plagg med alt fra flotte farger, fargerike t-skjorter til festlige bluser med mønster. Alle disse genserne, skjortene og jakkene kan styles slik at de matcher enhver begivenhet, og om det er til hverdag eller fest så kan du føle deg komfortabel i en av LauRie sine flotte overdeler. De er skapt til alle kvinner, da vi har et stort spenn i våre størrelser, så de passer til alle typer kvinnekropper.
shorts

Slutt på kleskrisen

Med disse flotte overdelene kan du enkelt ta en titt i din garderobe, for LauRie sine overdeler til kvinner finnes i et stort utvalg av farger og mønstre, som kan matche dine nåværende klær og gi din stil en liten oppfriskning. Alle overdelene er designet i et bredt utvalg av ulike materialer, så du kan finne overdeler i bomull, silke, viskose, polyester og mye annet.

Bærekraftighet

Som det første kvinnelige merke i Danmark, ble vi OEKO-TEX®-sertifisert i 2016 fordi det ikke er noen skadelige eller allergifremkallende kjemikalier i verken våre overdeler eller andre klær. Det er viktig for oss at du kan ha klærne på uten bekymring og føle deg godt tilpass.