En bukse til hver kvinne

Vi er en dansk klesbedrift, som siden 1987 har arbeidet ut fra mantraet; ”It’s got to feel right.”. For oss betyr det at vårt tøy skal være behagelig å ha på, samtidig som det produseres ut i fra en bærekraftig tankegang. Det skal føles riktig. Helt fra designets start til det ferdige produktet du står med i hendene.
Vi har over 30 år i bagasjen, men vi prøver alltid å utvikle oss og bli bedre. Det gjelder spesielt vår tilgang til produkter, leverandører, kunder, kollegaer og sist, men ikke minst til vår omverden og miljø. Mantraet ”It’s got to feel right” er like viktig i alle aspekter av vår forretning. Det føles riktig for oss, og det tror vi også at det gjør for deg.

GÅ TIL SHOP

Designet i Danmark, produsert i Europa

Elsket av kvinner over hele verden

Tidløst og gjennomtenkt design 

Vi designer to kolleksjoner om året, fylt med tidløse styles som er beregnet til å bli elsket og brukt sesong etter sesong. Men selv når vi skaper de beste versjonene av alle garderobens klassiske basics, som feminine skjorter, skarpskårede blazerjakker og behagelige bukser, holder vi et øye med tidens trender.
 Alle produkter blir til med et altavgjørende fokus på passform og komfort, fordi vi tror på at langtidsholdbare produkter fortjener et gjennomtenkt design. Ansvarlig produksjon og en respekt for de materialene vi tar i bruk, er en naturlig del av vår designfilosofi. LauRie er til stilbevisste kvinner som setter pris på enestående kvalitet og uovertruffen komfort i alle aldre
Vi er designet i Danmark, produsert i Europa og elsket av kvinner verden over. Du kan i dag få fingrene i LauRie i over 1200 forhandlere i over 20 ulike land.

Du skal føle deg godt tilpass 

Du kan ikke si LauRie uten å si bukser, og vi er stolte av å kunne presentere Nord-Europas største utvalgt av basisbukser. Vårt ønske er at kvinner i forskjellige størrelser med ulike kroppsfigurer alle skal føle seg tilpass i LauRie. Vi vil gå langt for den ultimate passformen. Vår konstruktør tekker derfor på over 30 år erfaring i bagasjen, hver gang hun tester og retter til en ny LauRie-kolleksjon. I dag er LauRies pålitelige passformer et must blant et hav av kvinner verden over. Og vi føler oss bevisst om at vi med størrelser fra 32-56, ni forskjellige silhuetter og mange forskjellige lengder og kvaliteter, kan tilby minst ett par LauRie-bukser til alle kvinner.

Lightblue

Hos LauRie har vi introdusert en underlinje som heter lightblue til vårt sortiment. lightblue er skapt for deg som ofte er på farten. Du som søker et ukomplisert og feminint uttrykk og som har et spesielt øye for velvalgte detaljer og komfort. lightblue er for deg som nekter å gå på akkord med estetikk, passform og materialer samt produksjonsforhold. Hvorfor skal du gjøre det?

I likhet med LauRie har lightblue et kompromissløst fokus på passform. Vi vet at riktig passform og komfort er en forutsetning for å bruke klærne dine om og om igjen, år etter år. Derfor vil lightblue møte og matche kravene til den moderne kvinnen. En kvinne på farten som skal kunne føle seg komfortabel i lightblue mange timer hver eneste dag. Vi gjør dette ved å lage enkle, godt designet og godt konstruerte styles som kan oppfylle flere formål. Fit er key. Lettere kan det ikke utrykkes.

Mix & Match

Med vår underlinje lightblue introduserer vi to mindre kolleksjoner per år som er enkle å mixe og matche med dine LauRie-favoritter. Vi henter inspirasjon fra vårt danske opphav og årstidenes skiftende potensial. Som navnet antyder, spiller blå en spesiell rolle, men i samspill med fargeharmonier som passer inn i hvilken garderobe som helst.

”Som med LauRie, er formålet med lightblue å skape dansk kvalitetsdesign som har lang levetid. Vi trenger å konsumere mindre, og det stiller store krav til klærne våre. Både når det gjelder passform, komfort og estetikk. Ansvarlig produksjon og respekt for materialene vi bruker er en naturlig del av designfilosofien min. lightblue fokuserer derfor på et mindre utvalg av vakre designs med velvalgte detaljer. Så du kan lett bli forelsket i stiler som er enkle å kombinere med LauRies store sortiment.”

Marlene Ihler, designer lightblue

GÅ TIL KOLLEKTION

Hva er bærekraft? 

Ordet bærekraft dukker stadig opp. Men hva betyr det at klærne fra LauRie er bærekraftig?
Bærekraftig tøy er fremstillet av tekstiler som er produsert under store krav til hvilke råvarer de produseres av, hvordan de bearbeides, og hvilket avtrykk de setter på vår store omverden. Tekstilindustrien er nemlig den helt store synderen når det gjelder forurensing av vårt miljø og dårlige arbeidsvilkår. Det vil vi være med til å sette en stopper for.

Ingen helseskadelige kjemikalier 

LauRie skaper kvalitetstøy som er bærekraftig i forhold til design, materialvalg og produksjon. I konvensjonelt produsert tøy er det ofte rester av kjemikalier, som gradvis frigjøres når klærne tas i bruk. Og de kjedelige kjemirestene ender opp i den som bærer klærne. Som det første kvinnelige merke i Danmark, ble vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX®-sertifisert. Det er din garanti for at OEKO-TEX®-sertifisert tøy fra LauRie er hud- og miljøvennlig. Du kan derfor være sikker på at selv glidelåsen i dine nye OEKO-TEX®-sertifiserte jeans fra LauRie, er laget uten helseskadelige kjemikalier.

Foruten å produsere langtidsholdbart kvalitetstøy støtter vi flere merkesaker. Vi har slengt oss på FN’s Global Compact, et initiativ som kjemper for å fremme menneske- og arbeidsrettigheter, miljø og antikorrupsjon. Vi arbeider dessuten tett sammen med Business Social Compliance Initiative (amfori BSCI), hvor vi streber etter en forbedring av menneske- og arbeidsrettigheter i vår egen tøyproduksjon.

Bærekraftighet skal være enkelt 

Vi har gjort jobben for deg, så du kan lene deg tilbake og nyte følelsen av et bærekraftig valg på egen kropp. Det er godt for deg, for de menneskene som har produsert klærne og for planeten vår. Bærekraftig mote skal være enkelt. Det er det hos oss. Vi vet godt at det perfekte par bukser ikke forandrer verden, men LauRie er et godt sted å starte.