Retningslinjer for returnering

Man har 14 dagers angrerett på alle varer. Angrerettsfristen gjelder fra den dagen du mottar varen, eller får den siste varen i fysisk besittelse når det dreier seg om flere forskjellige varer som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du må informere LauRie om at kjøpet angres. Vennligst bruk standard angrerettskjema.

Varen må returneres innen 14 dager, og du må huske å legge ved en utfylt returseddel. Varen må returneres i samme stand og mengde som du mottok den i for at du skal kunne få hele kjøpesummen tilbake. Det betyr at varen må være ubrukt, med alle originale merker påsatt, og varen må ikke være vasket. Varen kan prøves som det ville vært tillatt i en fysisk butikk. Er ovenstående betingelser ikke oppfylt, vil det være tilfeller hvor varen mister hele eller deler av verdien sin, og man vil ikke være berettiget til å få penger tilbake (gjelder ikke ved godkjente reklamasjoner).

Returnerer du varen, gjør du det på egen risiko. Send varen i retur som pakke eller i konvolutt med utfylt returseddel vedlagt. Ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig inn. Send ikke returvarer pr. oppkrav.

Returvarer sendes til:

Interfjord Norway AS
Mrk: LauRie
Chr. August Thoringsveg 10
N-4033 Stavanger