Lange bukser

Lange bukser – det essensielle plagget i enhver garderobe. LauRie tilbyr flere lengder som gjør det mulig for enhver kvinne å finne det perfekte paret, uavhengig av høyde. Med et utvalg av 5-pocket-bukser eller bukser med elastisk linning, i flere komfortable materialer og med seks forskjellige, flatterende silhuetter, kommer du til å ville eie flere par, selv om du har funnet den perfekte passformen.

Lange bukser

Beskrivelse

Kvinnelige passformer

Hos LauRie finner du et stort utvalg av lange bukser med behagelig passform til enhver kvinne. LauRie hyller de kvinnelige formene og setter sin ære i å skape bukser som gir den ultimate passformen til alle kvinner – uansett om du er velsignet med store lår, lange ben eller brede hofter. Vårt sortiment av lange bukser til kvinner inkluderer bukser med og uten stretch, lommer og elastisk linning. Utover dette inneholder utvalget bukser med høyt eller lavt liv, alt etter dine preferanser for passform. Vi tilbyr dessuten bukser med ekstra benlengde, slik at du kan finne lange bukser tilpasset din kroppsfigur. Hos LauRie finner du til og med lange bukser i mange forskjellige farger, mønstre og stoffmaterialer. Du kan derfor fritt velge de riktige lange buksene som vil passe perfekt inn i din garderobe og til din klesstil. Du ønsker kanskje å gjøre sommerantrekket komplett med et par lange, blomstrete bukser? Eller leter du etter noen enkle dongeribukser som passer til ethvert antrekk? Utvalget vårt av lange bukser til kvinner inkluderer derfor alt fra luftige sommerbukser i silke og bomull, til tøffe bukser i skinn og dongeri.

Motetrender

Hvert år fornyer vi sortimentet vårt med to nye kolleksjoner som er tilpasset den aktuelle sesongen og moten. Hos LauRie finner du derfor moteriktige bukser som følger de nyeste trendene både når det gjelder materialer, farger og design. Utforsk denne siden og finn de helt riktige lange buksene, som ikke bare er behagelige, men som også avspeiler siste nytt på motefronten.

Natur