Silhuetter

Velsittende bukser eller jeans som fremhever dine beste sider er et must i enhver kvinnes garderobe. I mer enn 30 år har LauRie spesialisert seg på behagelige passformer og flatterende silhuetter. Riktig passform er en forutsetning for at du skal føle deg tilpass i jeansene eller buksene dine. Silhuetten definerer derimot hvordan buksemodellene former seg langs beina. Med ni forskjellige silhuetter, størrelser fra 32 til 56 og adskillige bukselengder finnes det garantert minst et par LauRie-bukser som vil passe perfekt inn i din garderobe. Det handler i bunn og grunn om at bukser og jeans skal sitte ordentlig på kroppen: "It's got to feel right."

Skinny

Skinny er sortimentets mest stramtsittende silhuett. Skinny-bukser gir en tettsittende look fra midje til fot.

Slim

Slim-silhuetten følger kroppens form og gir et slankt uttrykk nedover beina. Slim-bukser har en bredere form ved anklene enn Skinny.

Classic

Silhuetten Classic er slank over lårene og løsere nede, og gir dermed en slank look med rette buksebein.

Sleek

Bukser i en Sleek-silhuett er slanke over lårene og løsere nede, noe som gir rette buksebein. Sleek har en romsligere midje enn Classic.

Bootcut

Silhuetten Bootcut er tettsittende over lårene, men har svai og bred fotvidde.

Regular

Bukser og jeans i silhuetten Regular har et beinsnitt som gir god passform uten å sitte helt inntil beinet. Regular-bukser er hverken for stramme eller for løse.

Straight

Straight-silhuetten er løstsittende og har nesten samme vidde fra lår til fot. Disse jeansene er nokså rette i beina.

Loose

Bukser og jeans i silhuetten Loose er løse fra hoften og ned langs beinet.

Relaxed

Silhuetten Relaxed har samme beinsnitt som Regular, men er løsere fra midje til fot, og har i tillegg strikk i midjen.